Home Zanimljivosti Severina ga mjesečno koštala i do 45.000 eura

Severina ga mjesečno koštala i do 45.000 eura

SHARE

Hrvatska pjevačica Severina Kojić dok je bila u vezi sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem, sa kojim ima i sina, od njega je naplaćivala sve svoje troškove i prohtjeve.

Prema saznanjima posrednik između nje i Milana je bio pjevačicin menadžer Tomislav Petrović, koji je spisak Severininih trškova dostavljao Popoviću na e-mail adresu, prenosi Blic.

– U prosincu 2011. godine na spisku čija je vrijednost 37.500 eura stoji da Milan uplati Severini režije, troškove kreditnih kartica, telefone, knjigovodstvo, ali i čišćenje tepiha, šminku, popravku kod majstora Ljube, lizing za auto, uramljivanje… On joj je tada uplatio 45.000 eura – stoji u papirima u koje Blic ima uvid.

Spisak troškova za siječanj 2012. godine je znatno manji, te iznosi 20.000 eura.

– S obzirom na to da je Severina u ovom mjesecu bila u bolnici i čekala porođaj, ona je tražila od Milana da joj da novac da bi kupila 23 parfema koji su bili za poklone. U naredna dva mjeseca tražila je, između ostalog, za sušilicu za veš, čišćenje stepeništa, servis klime dok su se kreditne kartice, računi za nekoliko telefona, krediti za kuće i stanove podrazumijevali – doznaje se iz papirologije.

Milan je sve ove troškove odobravao i uplaćivao, čak više od traženog novca uz opis na uplatnici “materijalna pomoć”.

– Troškovi kofera, popravka tuša, mijenjanje guma, hrana i piće, frizerski salon – stoji u jednom od e-mailova. Vrijednost nijednog spiska nije bila manja od 20.000 eura, dok je najveća uplata iznosila 45.000 eura.