Home Zanimljivosti Mladenka otkrila jednu stvar koja joj je upropastila vjenčanje

Mladenka otkrila jednu stvar koja joj je upropastila vjenčanje

SHARE

Mnogim ženama, vjenčanje je najvažniji, ali i najuzbudljiviji dan u životu, no nažalost, on često može poći po zlu.

To zna i jedna mladenka, koja je za jedan časopis, iskreno progovorila o jednoj stvari, koja joj je uništila vjenčanje, a svoju je ispovijest ispričala kao svojevrsno upozorenje svim budućim mladenkama, da ne rade istu grešku.

Naime, ona je priznala kako je toliko bila pijana, da je sljedećeg jutra imala rupe u sjećanju na jedan od najvažnijih dana u svom životu.

“Bila sam nervozna, živčana, uzbuđena, a živce sam liječila pokojom čašicom. No, kako većina mladenki od svih emocija zaboravi jesti, alkohol ima još brži i gori učinak. Umjesto lijepih sjećanja na taj dan, ja sam se probudila u hotelskoj sobi s najgorim mamurlukom ikad, bez vjenčanog prstena i sa sjećanjem samo na pijani prvi ples, pred 110 gostiju”, otkrila je Hollie za britanski The Sun.

“Posvađala sam se sa suprugom prve bračne oči, koju je proveo na kauču, jer mu ja nisam dala da spava kraj mene. No, nije se dugo ljutio, već mi je pomogao pronaći prsten te se suočiti s obitelji i prijateljima, pred kojima sam se osramotila.”

No, ulogu u otvaranju boca vina imale su i djeveruše, u njezinom slučaju, koje ju nisu sprječavale u ispijanju čašica, već su ju poticale na ispijanje istih, jer “one su tu bile samo radi dobre zabave, koja je počela još dok smo se spremale”.

Buduće mladenke pozitivno su reagirale na njezinu priču te u komentarima otkrile kako će svakako više pripaziti na ovu aktivnost, kako im se ne bi dogodio sličan scenarij.