Home Kultura Pogledajte spot ‘Savršen plan’ tamburaškog sastava ‘Mokarski tamburaši’

Pogledajte spot ‘Savršen plan’ tamburaškog sastava ‘Mokarski tamburaši’

SHARE

Da biste napravili dobar video spot treba vam dobra priča koju ćete snimiti i koja će vas voditi od početka do kraja istog. Ali to nije sve, treba vam odlična pjesma, odlična produkcijska kuća i vrhunski redatelj koji mogu napraviti sve ono što vam treba.

Poznati hercegovački tamburaški sastav ‘Mokarski tamburaši’ su o svemu ovom navedenom vodili dosta računa i upravo su izbacili jedan odličan i zanimljiv video spot. Pjesmu ‘Savršeni plan’ po kojoj je rađen istoimeni spot napisao je Matej Podgorščak a pjesma je snimljena u studiju LA u Ladimirovcima kod Osijeka. Producent pjesme je Antonio Krupilnički, poznati slavonski glazbenik koji trenutno svira bass gitaru u bendu Miroslava škore.

-Pjesma je bržeg ritma i u ljetnom je điru, nadamo se da će je publika odlično prihvatiti, rekli su momci iz sastava novinaru ABCportala. Nakon što smo pjesmu snimili znali smo da trebamo uraditi i video spot pa smo ‘zaposlili’ poznatu produkcijsku kuću Kadar iz Širokog Brijega koja niže sve više uspjeha kad su u pitanju dokumentarni filmovi i video spotovi. Redatelj spota je Zdenko Jurilj koji je u svojoj karijeri snimio nekoliko vrhunskih dokumentaraca od kojih su neki prikazivani ili su pozvani na najbolje festivale dokumentaraca u ovom djelu Europe, nastavljaju svoju priču momci iz benda.

U spotu je prikazana priča o jednom stasitom i zaljubljenom mladiću koji sanja jednu lijepu djevojku (koju u spotu glumi Širokobriježanka Antonija Čerkez), no nakon svakog sna je i buđenje u stvarnosti što je redatelj jako dobro i šaljivo naglasio.

-Kadar je odradio odličan posao za nas i spot ima zavidnu produkciju, potpuno smo zadovoljni napravljenim. Svakako želimo napraviti promociju spota o čemu ćemo naknadno obavijestiti naše fanove. Što se tiče planova u budućnosti vjerujemo da ćemo nastaviti suradnju s našim prijateljima u Slavoniji ali i s ekipom iz Kadra- rekli su na kraju razgovora novinaru ABCportala momci iz ekipe ‘Mokarski tamburaši’.