Home Zanimljivosti Nivesin selfie u kupaćem izazvao tešku dramu: ‘Trebam li posjetiti kirurga i...

Nivesin selfie u kupaćem izazvao tešku dramu: ‘Trebam li posjetiti kirurga i ukloniti grudi da bi dokazala ljubav prema djeci?!’

SHARE

Nives Celzijus je dosljedno objavila atraktivnu fotografiju u bijelom kupaćem kostimu zavodljivog dubokog dekoltea, koji je izazvao pravi vatromet komentara, a koji su se potom pretočili u verbalni rat.

“Nisu tebi svi na broju….jadna dječica kad malo odrastu pa postanu bolno svjesni toga. Toliko si pametna, ovakvo predstavljanje ti ne treba…. koliko ni tvojoj djeci. Malo manje sebe voli, a više njih…” – poručila joj je pratiteljica koja se krije pod imenom samoAurora.

Nives je na ovaj komentar reagirala smjesta i burno.

“Ispričavam se @samoaurora, trebam li posjetiti estetskog kirurga i ukloniti grudi da bi udovoljila tvojim moralnim kriterijima i dokazala ljubav prema djeci?” – upitala ju je povrijeđena pjevačica i nastavila:

“Smatraš li da žene sa povećim grudima ne smiju nositi kupaći kostim, a pogotovo ne u istom praviti selfije? To je opravdano samo ženama bez sisa ili? Ženama koje nemaju djecu? Žene s grudima ne smiju uživati u ljetu? Zene s grudima moraju na 35° kuhati se pod tkaninom, kao da nam nije dovoljno što se same po sebi više znojimo nego žene bez grudi?

A što se moje djece tiče, ona su dovoljno velika, razumna i mudra da bi stigmatizirali različitosti” – poručila je Nives uz hashtag “ponosnamajka”.

“Zavist je je*ena stvar… super mi je kako su žene ljubomorne na zgodnije žene od njih samih…”, “Mislim da si joj pametno odgovorila i slažem se s tobom. Ti imas pravo sa svojim tijelom i svojim slikama raditi što želiš. Bravo!!!!!”, “Ma daj, ti si kraljica… a ona ljubomorna jadnica… po takvom bi sve mi sa bujnim grudima i djecom trebale posjetit estetskog kirurga… a i svaki selfi ti je vrh… i di si sama i sa dječicom…”, “Vrag je ljubomora, samo uživaj kraljice, šta bi one dale da su na tvom mistu, a dica su ponosna na svoju mamu” – podržale su je oduševljeno obožavateljica.

Samo je jedan “tata Vedran” bio prizemniji.

“Dolazi rashlađenje. Preporučujem da se malo obučeš…” – glasio je njegov savjet.