Home Društvo Tajne zaruke Marina Čilića i Kristine Milković

Tajne zaruke Marina Čilića i Kristine Milković

SHARE

Ništa se veliko ne događa preko noći, pa je tako uspijeh koji Marin Čilić danas uživa, produkt dugogodišnjeg rada i truda, odricanja i ulaganja

Do titule najboljeg hrvatskog tenisača i jednog od najboljih svjetskih reketa Marin je prošao dug put, a velika podrška cijelo mu je vrijeme osim obitelji, bila i dugogodišnja djevojka Kristina Milković. Marin se trenutno nalazi na šestom mjestu ATP ljestvice, a ako nastavi ovako odlično igrati, mogao bi se popeti još više.

A i na privatnom polju mu cvjetaju ruže. Kako Story doznaje od izvora bliskih sportašu, nakon osam godina veze, zaprosio je svoju djevojku. Kad i gdje su se dogodile zaruke, htjeli smo provjeriti kod Marina, no do zaključenja broja nismo uspjeli doći do njega.

Par se trenutno nalazi u Dubrovniku, što je Marin potvrdio objavivši fotografije grada pod Srđem na Instagramu. Ondje su se upoznali 2008. godine na Davis Cupu na kojem je Kristina, koja je svojedobno proglašena najseksi Dubrovkinjom, radila kao hostesa. Bila je to ljubav na prvi pogled.

Autor: Nikolina Kunić / Story.hr