Home Društvo Djevojka princa Harryja dobila upozorenje: “Nemaš pojma što te čeka”

Djevojka princa Harryja dobila upozorenje: “Nemaš pojma što te čeka”

SHARE
SAVJET je dobila s kraljevskog dvora, ali ne britanskog.
Posljednjih mjeseci, među ostalim, javnost zabavlja i ljubavna priča princa Harryja i poznate holivudske glumice Meghan Markle, za koju se šuška kako bi uskoro mogla postati princeza.
Navodno je i stroga baka, kraljica Elizabeta II. dala zeleno svjetlo svom voljenom unuku, no svima je jasno, pa i samoj glumici, da takav život sa sobom nosi brojne izazove.
S tim se složio i monegaški knez Albert II., koji je Meghan i Harryju podijelio nekoliko savjeta te otkrio kako ga tamnokosa glumica jako podsjeća na njegovu preminulu majku, holivudsku divu i princezu Grace Kelly.
“Jedini savjet, koji joj mogu ponuditi, jest jedan britanski izraz, koji kaže ‘samo mirno i nastavite dalje’. Nitko ju ne može u potpunosti pripremiti na to da će joj se ostatak života odvijati pod povećalom znatiželjne javnosti, iako se djelom već naučila na takav tretman. Učenje kraljevskog protokola, u kombinaciji s nametljivim medijima, jako je težak posao, osobito kada je u pitanju britanska kraljevska obitelj”, otkrio je knez, koji je nekada bio vrlo zanimljiv medijima, zbog raznih ljubavnih skandala.
Albert je priznao i kako je sve to bilo vrlo teško za njegovu suprugu, princezu Charlene, no još će biti teže za Meghan, zbog postojanja društvenih mreža, kojima se sve vijesti šire u treptaju oka.
Prince se osvrnuo i na svoju majku, holivudsku glumicu Grace Kelly, koja ju je izgubio u automobilskoj nesreći, baš poput prinčeva Harryja i Williama.
“Naučila nas je da moramo učiniti sve da zaštitimo svoj privatni život, ali da kraljevski život zahtjeva i povremene izlaske pred novinare. Kada bismo odlazili na obiteljske odmore, paparazzi su uvijek imali sat vremena da snime što trebaju, a zauzvrat smo kasnije dobili mir, a tog se pravila držim i danas”, zaključio je.