Home Društvo Još salu riješit i to je to – Čiliću Mate Bulić ponudio...

Još salu riješit i to je to – Čiliću Mate Bulić ponudio da mu pjeva na svadbi

SHARE

Šesti igrač svijeta po ATP ljestvici, Marin Čilić, nakon finala u Wimbledonu odlučio se za veliki korak u privatnom životu.

Nakon dugogodišnje veze zaručio se s djevojkom Kristinom Milković (24) koja tenisaču daje bezuvjetnu potporu.

Jednom prilikom našalio se da u njoj ima dostupnog psihologa od 0 do 24 sata. Na društvenim mrežama 28-godišnji tenisač objavio je fotografiju Dubrovnika uz izlazak sunca pa se pretpostavlja da se par u Kristininu gradu i zaručio.

Vijest o zarukama razveselila je obiteljskog prijatelja Čilića, pjevača Matu Bulića.

– Marina znam otkad je prohodao. Moram priznati da Kristinu nisam nikad upoznao, ali sam čuo samo najljepše stvari o njoj. Marin je krasan i odgojen dečko, pa i zaslužuje takvu curu. Ako treba naravno da ću pjevati na svadbi, za koju još ne znam kad će biti – rekao je Mate koji Marinove roditelje poznaje dugih 40 godina. Nakon osvajanja US Opena, za samozatajnu i atraktivnu crnku zainteresirao se cijeli svijet, ali Marin je jako ponosan što je njegova Kristina nakon fakulteta psihologije i politologije zaposlena u jednoj hrvatskoj banci i ne mari za medijsku pozornost.

– Ne daje preveliku pozornost tome. Osim što je primijetila da je više ljudi prepoznaje nakon US Opena. Uvijek se šali na taj račun, ali joj to nije važno – rekao je Marin.

Njezine društvene mreže su zaključane i nema nikakvih ambicija postati zvijezda, a bila je i prva pratilja Miss Alpe Adria 2005. godine. – Nikakav skandal ne veže se uz nju, uvijek je bila draga djevojka i dobra učenica – govore njezini sugrađani iz Dubrovnika.

Njihov fatalni susret dogodio se 2008. na Stradunu. Čilić se tad kao član hrvatske Davis Cup reprezentacije pred crkvom svetog Vlaha družio s mališanima na manifestaciji Kids Day, a upravo je Kristina bila HTS-ova hostesa. Draga Milković, Kristinina majka, ima samo riječi hvale za budućeg zeta.

– Divan je dečko, ljubazan, jednostavan i skroman, čime me i oduševio. Mojoj Kristini ništa nije teško napraviti za Marina, kao ni njemu za nju – rekla je za lokalne medije.