Home Društvo Pazite što objavljujete: Zbog ove fotografije John Terry ostao je bez 3,3...

Pazite što objavljujete: Zbog ove fotografije John Terry ostao je bez 3,3 milijuna kuna

SHARE

LOPOVI koji su provalili u kuću nogometaša Johna Terryja iz nje su izašli s plijenom vrijednim čak 3,3 milijuna kuna. Iz vile su ukrali dizajnerske torbice i nakit, a da je zrak čist znali su nakon što se bivši kapetan engleske reprezentacije na Instagramu pohvalio da uživa s obitelji na skijanju u Švicarskoj.

Sadašnji kapetan Aston Ville poput brojnih poznatih osoba, htio se pohvaliti lijepim trenucima koje je proveo sa suprugom Tony u Alpama, no nije znao da se među njegovih 3,4 milijuna pratitelja na Instagramu nalaze i oni koji ga žele opljačkati.

Lopovi su provalili u njegovu vilu u Oxshottu u Surreyu, a zatim satima preturali po njegovim stvarima. Na kraju su zaključili da će uzeti kolekciju torbica vrijednu više od milijun kuna te potpisano prvo izdanje Harryja Pottera vrijedno oko 150.000 kuna.

Sigurni da nikoga nema, u vilu su provalili naoružani sjekirama, najprije malo kopali po njegovoj spavaćoj sobi, a potom otišli i vratili se kasnije te noći, znajući da ih nitko neće ometati u pljačkaškom pohodu. Da će kod Terryjevih naći bogatu kolekciju najskupljih torbica na svijetu bili su sigurni, i to opet zbog Instagrama. Naime, osim što se Tony voli hvaliti svojom kolekcijom, lani joj je suprug za rođendan darovao tortu u obliku dizajnerske torbice.

Pljačka se dogodila 25. veljače ove godine, no britanski mediji su za nju tek sad doznali jer je počelo suđenje pljačkašima.

Kako se moglo čuti na sudu, ubrzo su shvatili da nema šanse da odnesu sve torbice pa su izabrali 28 najskupljih, među kojima su 400.000 kuna vrijedna Hermes torba od zmijske kože, Chanel torba vrijedna 70.000 kuna te torbice s potpisima Guccija, Louisa Vuittona i Yvesa Saint Laurenta. Otkriveno je i da je banda koja je pokrala nogometaša već provaljivala u domove milijunaša i odlazila s bogatim plijenom. Procjenjuje se da su tako zaradili 5,4 milijuna kuna.