Home Zanimljivosti FOTO + VIDEO: NA VI. LOLA REVIJI PREDSTAVLJENA EKSKLUZIVNA LINIJA ”LOLA FAIRY...

FOTO + VIDEO: NA VI. LOLA REVIJI PREDSTAVLJENA EKSKLUZIVNA LINIJA ”LOLA FAIRY TALE”

SHARE

U prekrasnom ambijentu restorana ”Etno kuća” u Šurmancima pokraj Međugorja održana je VI. po redu Lola revija. Predstavljeni su najnoviji ljetni modeli, većinom haljine a Lole su ove sezone napravile i mali odmak od svega što je do sada rađeno i napravili ekskluzivnu liniju ”Lola fairy tale” koja se sastoji od pet svečanih haljina predstavljenih na ovogodišnjoj reviji po prvi put.

VI. Lola Party 2017

Drage naše Lole, s nestrpljenjem smo dočekale da s Vama podijelimo dio atmosfere sa VI. Lola revije zabilježene objektivom JB Studio Photo & Cinema <3 Pogledajte kratki video, a uskoro slijedi više fotkica i detalja 😉 Veliko Hvala svima Vama koji pratite naš rad već šest godina <3#lolalove

Posted by LOLA.tees on Freitag, 28. Juli 2017

Našu reviju kao i uvijek do sada nosila su već prepoznatljiva lica naših mladih Ljubušanki, osam djevojaka s kojima se jako ponosimo i kojima smo neizmjerno zahvalne jer većina njih s nama je već šest godina i uvijek nas oduševe jer na individualan način svaka od njih nosi i prekrasno predstavi naše modele.

.

.

Frizure i make up modela i ove godine prepušteni su službenim kreatoricama ljepote Katji (Frizerski salon Cut Ya) i Željani Šimić (Beauty by Željana) koje su s Lolama isto tako već dugih šest godina, dok su dio tima šminkale također nevjerojatno stručne ruke Ljubušanki, Ivane Milićević (diamond beauty) i Gabrijele Perić (make up artist Gabriela).

.

.

Ove godine za poseban ambijent i ugođaj u etno kući zaslužna je Helena Bubalo (peekabloom_) koja je svojim čarobnim dekoracijama uljepšala naš party pod zvjezdama, a divnim slasticama goste su uveselile Marverice (Marver sweets) i Lola ambasadorica, Ivana Čuljak Lošić (chu_lo).

.

“Presretni smo jer je Lola revija i ove godine protekla u pozitivnoj i vedroj atmosferi s najdražima i svima neizmjerno hvala od srca!” <3 , istaknule su Helena i Jelena koje stoje iza brenda Lola.

U našoj galeriji zavirite u sjajan ambijent i odlično raspoloženje koje je vladalo u restoranu Etno kuća.

.

.

.

(Foto: JB Studio Photo & Cinema)