Home Crna kronika ‘Ubio mi je i silovao kći, gledao sam kako ga ubijaju i...

‘Ubio mi je i silovao kći, gledao sam kako ga ubijaju i uživao…’

SHARE

Gledao sam smaknuće čovjeka koji je ubio i silovao moju trogodišnju kći.Uživao sam u tome, bilo je to veliko olakšanje, rekao je Yahya Almatari iz Jemena.

Njegov susjed Muhamed al Maghrabi (41) osuđen je na smrt zbog ubojstva i silovanja male Rane Almatari koju je prethodno oteo na ulici. Zadavio ju je golim rukama, iživljavao nad njenim beživotnim tijelom koje je potom bacio u blizini džamije.

Policija je ubojicu polegla na tlo, ruke su mu bile vezane iza leđa, a iznad njega je stajao policajac s puškom AK-47. U središtu jemenske prijestolnice Sane ubili su ga s pet metaka u leđa.

Muhammad al-Maghrabi, 41, who was convicted of raping and murdering a three-year-old girl, reacts as he is prepared to be executed in Sanaa | Autor: Khaled Abdullah/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELLfoto: Khaled Abdullah/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

– Osjećam se kao da sam se ponovno rodio. Ovo je prvi dan mog novog života, rekao je otac djevojčice.

Yahya kaže da su kći pokopali na gradskom groblju i da su i on i supruga zahvalni Bogu što je pravda napokon zadovoljen.

Strašna smrt djevojčice šokirala je zemlju koja je na rubu građanskog rata. Smaknuće ubojice naredio je sud koji ga je, nakon što je priznao silovanje i ubojstvo, prvo osudio na 100 udaraca bičem, piše Daily Mail.

Police officers escort Muhammad al-Maghrabi, 41, who was convicted of raping and murdering a three-year-old girl, to the execution site, in Sanaa | Autor: Khaled Abdullah/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELLfoto: Khaled Abdullah/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

No, zbog bijesa javnosti sudac je zaključio kako kazna ipak nije dovoljna zbog čega ju je preinačio u smrtnu.

Pretragom njegovog stana pronađene su tablete i lubrikanti što može upućivati na to da je svoj zločin planirao.