Home Kultura Patrik Bilić dobitnik nagrade za najbolju fotografiju s natječaja “Prirodne ljepote zavičaja”

Patrik Bilić dobitnik nagrade za najbolju fotografiju s natječaja “Prirodne ljepote zavičaja”

SHARE

Jučer se u Gorancima održalo Pučko veselje, uz mnoštvo ljudi u prekrasnom ambijentu Parka Doline održan je središnji i završni događaj Kulturnog ljeta župe Goranci.

Unatoč vrućem i sparnom vremenu, veliki broj okupljenih zabavljao se i uživalo uz folklorne i izvorne baštine hrvatskog puka Hercegovine kojega su na dostojan način predstavila kulturno umjetnička društva i mješovite pjevačke skupine.
Zatim je proglašena i najbolja fotografija s Foto natječaja “Prirodne ljepote zavičaja”. Patrik Bilić dobitnik je ovogodišnje nagrade za fotografiju Starog mosta u Mostaru.

„Nagradu, naravno nisam očekivao jer bilo je dosta odličnih fotografija, a posebno bih istaknuo moje kolege, Pericu Bišku i Marija Vučića koji su također sudjelovali, ali žiri je odlučio da je moja najbolja i jako sam sretan zbog toga. Vijest me jako iznenadila i sinoć kad mi je Perica javio da sam pobijedio, isprva nisam vjerovao, kasnije sam se sam uvjerio kad su me kontaktirali s portala Goranci online. Nagrada mi predstavlja dobar oslonac za nastaviti dalje s fotografiranjem i povećava moju ljubav prema pejzažu i fotografiji“, prokomentirao je Patrik Bilić za Ljubuški portal svoju pobjedu na natječaju “Prirodne ljepote zavičaja”.

Ovo je velik uspjeh Foto kluba Fokus Ljubuški jer je i prošle godine dobitnik prve nagrade bio Perica Biško s fotografijom djevojke u plantaži smilja u Vitini.