Home Zanimljivosti Trik s tušem od 90 sekundi koji ubrzava metabolizam i mršavljenje

Trik s tušem od 90 sekundi koji ubrzava metabolizam i mršavljenje

SHARE

Ne možete li izdržati dan bez tri ili više šalica kave, vrijeme je da pronađete novi izvor energije. Već sutra ujutro probajte ovaj jutarnji trik od 90 sekundi – garantiramo da će vas oduševiti i postati nezaobilazni dio svakodnevne rutine.

Nakon što obavite jutarnje tuširanje, prije nego izađete iz tuša napravite ovaj osnažujući hidroterapeutski trik, prenosi Dnevnik.hr.

1. Namjestite tuš na što hladnije (koliko možete podnijeti) i polijevajte se njime 30 sekundi. Na početku bi vam voda biti gotovo nepodnošljivo ledena, ali brzo ćete se naviknuti.

2. Zatim namjestite tuš na vruću vodu i polijevajte se njome idućih 30 sekundi. Vruća voda proširuje kapilare, pospješuje cirkulaciju te stimulira cijelo tijelo.

3. Na kraju, stavite opet tuš na hladnu vodu i polijevajte se 30 sekundi. Ne samo da ćete biti potpuno razbuđeni i spremni za sve izazove novog dana, već će vam ova metoda pomoći da budete manje pod stresom, ojačat će vam imunitet, povećati sposobnost organizma da izgara masnoće te poboljšati raspoloženje općenito.