Home Zanimljivosti Evo što treba znati svaka prevarena žena

Evo što treba znati svaka prevarena žena

SHARE

PREVARA je jedna od najgorih stvari koja se može dogoditi u vezi ili braku.

Preko nje baš i nije lako priječi i često označava gubitak povjerenja u partnera te ujedno i kraj ljubavi. A ako vas itko ikada prevari, a nadamo se da neće, zapamtite sljedeće stvari:

Nemojte nikada poželjeti biti poput druge žene. Ne spuštajte se na razinu ljubavnice i zapamtite da ste vi bolji od nje i da se uopće ne trebate uspoređivati s takvom ženom.

Ne tražite ga u nekom drugom. Ako vas je prevario, onda nije dobar za vas i trebali biste kod drugog muškarca tražiti vrline koje on nije imao.

Ne krivite sebe. 
Ne postoji ništa što ste mogli napraviti kako biste spriječili varalicu da vas povrijedi. Samo je on kriv za prevaru i uopće ne zaslužuje vaše razumijevanje, kao ni preuzimanje krivnje.

Bit ćete opet sretne. Ne žalite za potraćenim vremenom i radujte se slobodi koju ste dobile te svemu što vas još čeka u život bez njega. Ako je netko na gubitku, to je onda on, a vama se otvaraju baš sva vrata.

Postoje ljudi koji vas vole. I svatko od njih će se potruditi što više može kako bi vam olakšao teške dane. To im i dopustite, jer ćete uz njih lakše preboljeti prevaru i nastaviti sa svojim životom.