Home Nekategorizirano Kad vidite zbog čega je puklo između Abramoviča i njegove žene, bit...

Kad vidite zbog čega je puklo između Abramoviča i njegove žene, bit će vam drago što niste bogati

SHARE

ROMAN ABRAMOVIČ objavio je jučer da se razvodi od treće žene, Daše Žukove, a danas je otkriveno da je jedan od razloga za to otok u centru Sankt Peterburga koji je kupio za 360 milijuna funti.

Otok New Holland, koji je odvojen od povijesnog dijela grada trima kanalima, postao je Abramovičevo vlasništvo, a plan je bio pretvoriti ga u turističku atrakciju. Oko tog dijela plana slagali su se i Roman i Daša, no problem je nastao kad su trebali dogovoriti konkretnije detalje.

Prema riječima poduzetnika Antona Vuime, Daša je maštala o mini Ibizi, dok je Roman želio da otok izgleda kao mini Europa.

“Daša je željela disko na otvorenom kao na Ibizi, dok je Roman maštao o kulturnom središtu, restoranima i izgledu male Europe. To je na kraju i ostvario. Posvađali su se oko toga u javnosti, tri ili četiri puta”, ispričao je.

Navodno su još od Božića prošle godine živjeli odvojeno. Blagdane je 36-godišnja Daša provela s bogatašima u Hamptonsima, dok je njen 14 godina stariji muž bio sam u Rusiji.

U Moskvi se polemizira o tome je li Roman već isplatio svoju uskoro bivšu suprugu ili će se ruska javnost zabavljati jednim od najskupljih razvoda u povijesti. Abramovičevo bogatstvo se procjenjuje na 7 milijardi funti. Ruska blogerica Elena Miro objavila je da su se njih dvoje razveli u tajnosti još u svibnju, dok odvjetnik Dmitry Golobolev procjenjuje da bi Daša mogla dobiti 200 do 300 milijuna dolara tijekom razvoda.