Home Društvo Fashion Guru vrijeđa Ljubušake

Fashion Guru vrijeđa Ljubušake

SHARE

Ljubušaci i Ljubušanke su kreativni i prepoznatljivi po svom modernom stilu odijevanja. Ako prošetamo gradom možemo vidjeti kako im je moda postala sastavni dio života. Osim što se vole lijepo odijevati, ima ju i smisla za unikatni ručni rad koji je već postao prepoznatljiv. Tako se torbe, haljine, majice, sandale, nakit i drugo naših vrijednih Ljubušaka i Ljubušanki nose ne samo u BiH i Hrvatskoj nego po čitavom svijetu.

Zato, sve nas koji volimo modu i svakodnevno na ulicama grada uočimo modno osviještene naše sugrađane vrijeđa komentar Fashion Gurua koji u jednom od svojih članaka hvali stil Bojana Gregorić Vejzović obasipajući ju komplimentima holivudske ljepotice, dok se okomio na njezinog supruga Enesa Vejzovića koji se odlučio za malo ležerniju modnu kombinaciju i tako se našao na meti modnog kritičara Fashion Gurua koji je za njegov modni odabir rekao da izgleda kako Miami Vice iz Ljubuškog.

Ovom usporedbom Fashion Guru vrijeđa sve Ljubušake i Ljubušanke. Pa se pitamo, kada je to Fashion Guru bio u Ljubuškom i zašto vrijeđa stil naših Ljubušaka? Ovim putem ga i pozivamo da dođe u Ljubuški te se uvjeri kakvu modu nose Ljubušaci.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.