Home Kultura Frenkie objavio videospot za pjesmu “Malkice” u kojoj opisuje svoje očinsko iskustvo

Frenkie objavio videospot za pjesmu “Malkice” u kojoj opisuje svoje očinsko iskustvo

SHARE

Prvi put u svojoj karijeri Frenkie pokazuje novu stranu i na jako emotivan način, u pjesmi i videospotu za pjesmu “Malkice”, opisuje svoje očinsko iskustvo. Režiju za novi video potpisuje Adnan Huremović i njegova Kreativluk ekipa, a dostupan je na službenom FMJAM YouTube/Vevo kanalu.

“Realizacija ovog spota je bila moja želja od samog nastanka albuma. Ova tema je jako lična, prvi put sam se usudio opisati iskustvo roditelja i na ovoj pjesmi smo svi zajedno najduže radili. Mnogi prijatelji su se iznenadili kada su čuli pjesmu, a spot kod svih izaziva tople emocije. Ova pjesma je posvećena svim očevima sa kćerkama”, otkrio je Frenkie.

Saznajemo također da Frenkie, Kontra i Indigo uveliko rade na nastavku zajedničkog albuma “Putanja”. Plan je da u septembru uđu u studio i, kao i prošli put, za nekoliko dana snime cijeli album. Nisu htjeli otkriti gdje će se nastavak snimati, ali s obzirom na to da je “Putanja” snimaja u Berlinu, za očekivati je i da nastavak bude realiziran na posebnoj lokaciji.