Home Zanimljivosti Tajanstveni planet u rujnu će udariti u Zemlju i sve izbrisati –...

Tajanstveni planet u rujnu će udariti u Zemlju i sve izbrisati – Bilo kako bilo, nadamo se da ćemo i ovaj “kraj svijeta” svi preživjeti

SHARE

Ako je vjerovati teoretičarima zavjere, bliži nam se još jedan kraj svijeta i to već za nešto više od mjesec dana. Naime, kršćanski numerolog David Meade tvrdi da će  ogromni tajanstveni planet Nibiru udariti u Zemlju.

Prema njegovoj bizarnoj teoriji, pomračenje Sunca, koja će 21. kolovoza biti vidljivo u unutrašnjosti SAD, aktivirat će planet koji naučnici dosad nisu uočili, a on će se 23. rujna pojaviti iznad našeg planeta i sudariti se s njim, piše Daily Mail.

Kako bi potvrdio svoja predviđanja, Meade se koristio i citatima iz Biblije: – Pogledajte, dolazi Božji dan – okrutni dan bijes i ljutnje koji će opustošiti Zemlju i uništiti sve grešnike. Sunce će nestati i Mjesec neće davati svjetlo.

Iako nema nikakvih dokaza da nešto poput planeta Nibiru postoji, a i NASA je cijelu priču proglasila internetskom prevarom, mnogi u nju i dalje vjeruju.

– Veliko američko pomračenje Sunca signalizirat će dolazak planeta koji ćemo ubrzo potom ugledati na horizontu. Njegov udar nakon 23. rujna izbrisat će čovječanstvo – upozorio je Meade.

Bilo kako bilo, nadamo se da ćemo i ovaj “kraj svijeta” svi preživjeti..