Home Kultura Jelena Rozga: Radujem se publici i nastupu u Širokom Brijegu

Jelena Rozga: Radujem se publici i nastupu u Širokom Brijegu

SHARE

U okviru programa Dana grada Širokog Brijega, na blagdan Velike Gospe, održava se sadržajan zabavno-glazbeni program. Nastupiti će bend „Kiše jesenje“.

– Veseli nas ovaj nastup u slavljeničkom ozračju. Puno toga veže nas za Široki gdje smo snimali spot za pjesmu „Super premija, kaže Petar Parlov, član benda.

Na sam blagdan Velike Gospe i Dan grada Širokog Brijega na ljetnoj pozornici na Trgu žrtva, kod Križa, nastupit će popularna Jelena Rozga. – Veseli me to što će Jelena Rozga svojim nastupom doprinijeti ukupnom širokobriješkom ozračju na blagdan Velike Gospe i Dan našega grada.

Kada odabiremo izvođače za taj dan, nastojimo da to bude netko tko je prihvatljiv za što veći broj građana, a Jelena je svakako jedna od njih – kaže gradonačelnik Miro Kraljević.

Nastupu se veseli i Jelena Rozga: – Radujem se što ću imati priliku prvi put pred širokobriješkom publikom otpjevati i pjesme s novog albuma, „Moderna žena“, „Pismo-glava“… Nadam se da ću ih skupa pjevati s publikom, a ja obećavam super provod i nezaboravnu zabavu uz nove i stare hitove, kazala je Jelena. Očekuju se tisuće posjetitelja iz čitave Hercegovine i Dalmacije