Home Život Nevjerojatan događaj – 3 zlatna pira odjednom: Dvojica braće i sestra sa...

Nevjerojatan događaj – 3 zlatna pira odjednom: Dvojica braće i sestra sa supružnicima u Grudama proslavili 50 godina braka

SHARE
Nevjerojatan događaj zbio se u nedjelju u crkvi svete Katarine u Grudama. Naime dva brata i njihova sestra sa svojim supružnicima slavili su 50 godina braka – zlatni pir.
Prvi od braće Branko Zovak i njegova supruga Mira djevojački Mikulić žive u Splitu i imaju dva sina i 4 unučadi. Drugi brat Ivan Zovak i njegova Mila rođena Spajić žive u Zagrebu i imaju dva sina i 5 unučadi, dok je njihova Sestra Kata rođena Zovak udana za Dominika Ćorluku i imaju dvije kćer i sina, te 9 unučadi i također žive u Zagrebu. U grudskoj ljepotici, crkvi svete Katarine u Grudama župnik fra Stanko Pavlović i najdugovječniji svećenik u Grudama fra Bernard Marić dvojici braće i njihovoj sestri zaželjeli su puno lijepih godina s njihovim supružnicima. Također, održani su obred i sveta misa, nakon čega je uslijedila proslava ovog divnog jubileja, nesvakidašnjeg u današnje vrijeme.

Braća i sestra osobito su ponosni na svoju predivnu djecu jer svi od njih također žive u skladnom braku, te su im podarili brojnu unučad.

Što možemo nego od srca im čestitati i zaželjeti još puno godina predivnog braka, ali i vjerovati da će biti što više ovakvih priča u ovom vremenu punom izazova.

izvor: grude.com