Home Politika PONUDIO SE BOŠNJACIMA KAO SREDSTVO MAJORIZACIJE HRVATA: “Pobjedio bi Čovića sa 100...

PONUDIO SE BOŠNJACIMA KAO SREDSTVO MAJORIZACIJE HRVATA: “Pobjedio bi Čovića sa 100 tisuća glasova razlike”

SHARE

Nakon što je u funkciji bošnjačke propagande izrekao niz laži o prijedlogu izbornog zakona HNS- HDZ BiH, tvrdeći kako on diskriminira ne samo Srbe i Bošnjake, već i Hrvate tamo gdje su u manjini, miljenik sarajevskih medija, sarajevski akademik Slavo Kukić kazao je kako ne isključuje mogućnost kandidature za hrvatskog člana Predsjedništva BiH na izborima 2018. gdine, javlja Hrvatski Medijski Servis.

“Ako se odlučim kandidirati, očekujem podršku sveg građanskog dijela BiH, odnosno FBiH, te podršku nevladinih organizacija, političkih stranaka i ljudi građanske provenijencije. Sasvim sam siguran da ću Dragana Čovića, ako on u tom slučaju bude imao hrabrosti kandidirati se, pobijediti s najmanje 100.000 glasova, kazao je Kukić za TV1.

Kukić se tako diskretno ponudio bošnjačkom biračkom tijelo da nakon Željka Komšića on bude sredstvo majorizacije Hrvata.

-Čuo sam ovih dana da bi me Čović mogao zastrašiti kao 2014. No, nije me zastrašio ni 2014. niti će me zastrašiti 2018. Takvih kao on, ja se nikad nisam bojao”, kazao je Kukić.

/HMS/