Home Zanimljivosti Umorni dječak i njegova krava nakon neuspješnog dana na sajmu stoke zaspali...

Umorni dječak i njegova krava nakon neuspješnog dana na sajmu stoke zaspali i osvojili Internet

SHARE

15-godišnji dječak Mitchell Miner i njegova krava Audri sudjelovali su na sajmu stoke u američkoj državi Iowi. Unatoč njihovom velikom trudu, osvojili su tek peto mjesto od ukupno sedam. Umorni par odlučio je malo odspavati, a dječakov otac ih je pronašao i slikao ih udobno naslonjene jedno na drugo.

Slika s opisom “naš sin Mitchell i njegova krava nakon jučerašnjeg sajma” ubrzo je postala hit i do sljedećeg dana podijeljena je preko 15 tisuća puta.

Dječakova majka Laura tvrdi da su njezin sin i krava proveli toliko vremena zajedno da se sada osjećaju vrlo opušteno kad su zajedno. Ona i njezin muž odrasli su na farmi, ali sada žive na drugom mjestu. Ipak, želja im je da se i njihova djeca povežu sa svojim korijenima te zbog toga tijekom ljeta posuđuju životinje kako bi njihova djeca osjetila što znači život na farmi.

“Mnogo toga smo naučili na farmi”, rekao je Jeremy, dječakov otac. “Želimo sačuvati te vrijednosti i prenijeti ih našoj djeci”. Krava Audri vraća se svojoj kući u rujnu kada završe natjecanja.