Home Vijesti NOVI DOKAZ DA SU OVOGA LJETA U DALMACIJI POPUSTILE BAŠ SVE KOČNICE...

NOVI DOKAZ DA SU OVOGA LJETA U DALMACIJI POPUSTILE BAŠ SVE KOČNICE Prepustili se strastima nasred makarske rive, pred šokiranim prolaznicima, koji su prolazili pored njih i snimali, pao je žestoki seks na klupi!

SHARE

Nakon što smo se raspisali o mladim Australcima koji već nekoliko godina zaredom dolaze u grad pod Biokovom i koji su se svojim nesmiljenim partijanjem “uspeli na glavu” lokalnom stanovništvu koje njihovo razulareno ponašanje i divljanje više ne može trpjeti, uslijedio je novi “dokaz” da su stvari u tom gradu izmaknule kontroli.
Naime, dvoje mladih odlučilo se prepustiti strastima i uživati u seksu, i to ni više ni manje, nego na klupi, na sredini makarske rive.

Malo je reći da su prolaznici ostali u šoku vidjevši ovaj prizor, a jedna od njih je scenu i snimila. Snimka se ubrzo proširila na društvenim mrežama, a većina komentatora složna je u ocjeni da je ovo dvoje ljubavnika ipak prešlo sve granice dobrog ukusa.

VIDEO: NOVI DOKAZ DA SU OVOGA LJETA U DALMACIJI POPUSTILE BAŠ SVE KOČNICE

Priče kako domaći imaju veliki problem s razuzdanom mladosti dobiva sve više potvrda. Recimo na makarskoj šentadi dvoje mladih je prešlo sve granice pristojnosti i dobrog ukusa. Razumijemo mi ljeto, mladost, strast, ali Amerikanci to kažu “get a room”. A ovo dvoje nisu imali vremena niti za toliko… Nego na klupi.

Prolaznike su šokirali, mnogi su se smijuljili, a ovo dvoje mladi su se baš, ono, pohvatali. Žestoko. Koga briga za (ne)moral.

I ova scena nas podsjeća da bi se morao donijeti neki Zakon, kako ovakve scene ne bi baš morali svi vidjeti. Inače ćemo se pretvoriti u veliku “javnu kuću na otvorenom”.