Home Zanimljivosti ​Instagram ljepotice iz Mostara prati cijeli svijet

​Instagram ljepotice iz Mostara prati cijeli svijet

SHARE

Instagram, društvenu mrežu na kojoj brojni objavljuju svoje fotografije i videozapise koristi više od pola milijarde ljudi. Koriste je i brojni iz BiH, a neke od djevojaka imaju nevjerojatnu popularnost na toj društvenoj mreži. Tako na njoj dominiraju Mostarke, a najpopularnija među njima je Mia Kozo.

Miju prati čak 107 tisuća ljudi, o čemu je govorila za Večernji list. – Popularnost koju sam stekla preko bloga mi je prije svega donijela poznanatva s različitim ljudima. Kroz ta poznanstva sam mnogo naučila o karakterima ljudi. Naučila sam puno o njihovim zanimanjima, te poslovima kojima se bave. Na taj način gradim sebe, razvijam svoje interese i ambicije. Također, to mi je doprinijelo da se u sama razvijam u poslovnom smislu, jer sam preko bloga ostvarila mnoge suradnje, koje su mi donijele financijsku dobrobit. Sam blog mi dopušta da razvijam neke hobije kao što su fotografija, moda i šminkanje, u kojima svakodnevno uživam. Djevojke nerijetko traže moje savjete o komadima odjeće ili vrsti kozmetike koju koristim, pa mi je ujedno drago i pomoći, jer svoj stil gradim na način da bude pristupačan mnogima, kazala je Mia, koja je također nosila odjeću i obuću poznatih kreatora, radila s tvrtkama diljem svijeta i stekla brojna iskustva.

Za “Večernjak” je istaknula i tko joj je najveća podrška. – Moj pokretač i najveća podrška su moji roditelji, moja divna sestra i prijatelji, ali i ljubav prema ovom poslu, jer kad radite ono što volite – radite pravu stvar, kazala je za ‘Večernji list’ Mia Kozo.