Home Crna kronika FOTO Mostar: U teškoj prometnoj nesreći poginuo motociklist

FOTO Mostar: U teškoj prometnoj nesreći poginuo motociklist

SHARE

Jedna osoba smrtno je stradala, a dvije su ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 23.30 sati na magistralnoj cesti M-17 između Mostara i Bune.

Naime, kako saznajemo s mjesta nesreće došlo je do sudara osobnog automobila Ford Focus i motocikla. Motociklist je na mjestu nesreće preminuo od posljedica ozljeda, dok je suvozač na motociklu zadobio tjelesne ozljede.

Vozač Forda je također ozlijeđen. Vozila su od siline udara završila u jarku pored magistrale, Ford s jedne, a motocikl s druge strane.

Promet je bio u potpunosti obustavljen do 1:10 sati kada je počelo naizmjenično propuštanje vozila. Očevid su uradili službenici Policijske uprave Mostar.

Po naredbi dežurnog tužitelja, Ford i motocikl su radi vještačenja izuzeti u krug Policijske uprave Mostar.

Podsjetit ćemo da se u četvrtak na ovoj dionici magistrale (oko 200 metara sjevernije, prema Mostaru) u večernjim satima dogodila prometna nesreća u kojoj su tri osobe ozlijeđene.

U petak navečer oko 500 metara južnije od večerašnje nesreće (kod Keša) dogodila se prometna nesreća sa većom materijalnom štetom i jednom ozlijeđenom osobom.