Home Crna kronika Elitna prostitucija na Jadranu: Seksualne usluge naplaćivale između 300 i 600 eura

Elitna prostitucija na Jadranu: Seksualne usluge naplaćivale između 300 i 600 eura

SHARE

Zadarska policija raskrinkala je slučaj prostitucije u sklopu kojeg je više osoba privedeno zbog organiziranja i pružanja seksualnih usluga na jahtama i apartmanima. Kriminalistička policija u Zadru završila je istragu protiv više osoba koje su organizirale i pružale seksualne usluge na području tog grada i u drugim dijelovima zemlje.

Kako su izvjestili, za kazneno djelo organizacije prijavili su 25-godišnjaka, 26-godišnjaka i 34-godišnjaka sa područja Zadra te 29-godišnju srpsku državljanku koja je ujedno i prekršajno prijavljena jer je i davala seksualne usluge, piše net.hr.

Uz nju su za prekršaj prijavljene još dvije strane i dvije hrvatske državljanke, koje su također pružale seksualne usluge. Sve se odvijalo tijekom nekoliko mjeseci, a klijenti su se s devojkama nalazili po jahtama i apartmanima. Njhove usluge plaćali su između 300 i 600 eura.

– Djevojke kojima je prostitucija osnovni biznis lako iz Beograda nastavljaju posao na Crnogorskom primorju. Koliko para mogu da zarade, pitanje je. Nijedna ne radi po tarifi na sat. Bogati klijenti daju onoliko koliko su zadovoljni uslugom, i koliko im je dubok džep. Uzgred, sa bogatim klijentima je zagarantiran i luksuzan provod. Kokain je gotovo obvezan dio dekora – ispričala je za Blic prošle godine jedna od beogradskih eskort dama.

Ona kaže da elitne prostitucije ipak nema bez dobrog posrednika.

– Djevojka ne može da radi sama. Prvo, svi ti klijenti su ili stare mušterije ili ako su novi, zovu po preporuci. Plaćaju odlično, ali i traže djevojke na visokom nivou posla. I taj nivo košta – kaže.