Home Zanimljivosti Ova zanosna Hrvatica totalno je izludjela košarkašku zvijezdu: pogledajte što mu radi...

Ova zanosna Hrvatica totalno je izludjela košarkašku zvijezdu: pogledajte što mu radi na Instagramu

SHARE

Neki ljudi jednostavno ne znaju prihvatiti “ne“ kao odgovor. Jedan od takvih je, očito, zvijezda New York Knicksa Kristaps Porzingis, koji je ponovno pokušao osvojiti preko Instagrama zanosnu Hrvaticu Ines Nikić. I ponovno je dobio blokadu, kako javljaju američki mediji, hrvatska make up artistica ga je nemilosrdno zakucala!

Prije tri mjeseca Kristaps je uočio atraktivnu Ines na Instagramu, a onda se povukao kad je otkrio da ima “samo“ 17 godina, no njegovo patetično nabacivanje oduševilo je showbizz svijet. U međuvremenu Ines je postala punoljetna, što je bio “poziv“ da Kristaps ponovno krene u akciju.

 

Na Inesino pitanje “zbog čega je takvo nešto važno“, zvijezda Knicksa je odgovorila da je “pitanje života ili smrti“, a na negativan odgovor je uzvratio “mislim da želiš da umrem“, čime je izazvao erupcije smijeha na društvenim mrežama.

 

Ines Nikić doduše prati Kristapsa na Instagramu, a ovaj nesvakidašnji “odnos” oduševljava njihove pratitelje, posebno nakon što je Hrvatica objavila post gdje se ljubi s mladićem, gdje su spremno reagirali: “Kristaps tko? Spavaš li mirno, Kristaps Porzingis?“.

 

I dok mnogi pružaju podršku košarkašu i poručuju mu da može naći i bolju od 18-godišnjakinje koja ga vuče za nos, slomljeno srce se očito ne da lako zaliječiti. Posebno kada se zna da mu u privatnom životu ne ide kao na parketu. Pokušao je na sličan način osvojiti i manekenku Abigail Ratchford, ali nije išlo.

– KP ostavi se društvenih mreža, pronađi djevojku s kojom će izaći vani, na pravi date – savjetovali su ga prijatelji.

A mi čekamo novu epizodu urnebesne “love story” …