Home Zanimljivosti KUĆICA ZA ROBINZONSKI ODMOR U BLIZINI ZADRA

KUĆICA ZA ROBINZONSKI ODMOR U BLIZINI ZADRA

SHARE

Nakon što ste dovoljno dana u životu proveli na Jadranu u žiži ljetne sezone gužvajući se po rivama i kamenim uličicama, jedne godine shvatite da vam je dosta. Želite nešto više. Da budemo precizni, manje i tiše. Ovdje u priču ulazi sve popularniji robinzonski turizam koji one avanturističkog duha tjera u bijeg od civilizacije, na daleke otoke, planine, duboko u šume. I prema istraživanjima sve je popularniji u Hrvatskoj.

Olive Garden

OLIVE GARDEN PALJKA

Priliku iskusiti odmak od masovnog turizma pronašli smo u jednoj maloj slatkoj kućici u blizini Zadra. Kamena kuća Olive Garden nalazi se tik do maslinika po kojem je dobila ime, okružena zelenim prostranstvom i lavandom. Bez susjeda, bez buke i bez Wi-Fija, svakako je idealna za naprosto se isključiti. S obzirom da kućica ima sve što vam treba kako bi se osjećali ugodno ipak spada u luksuzniju kategoriju robinzonskog odmora – sa svim njegovim prednostima, ali bez nedostataka.

olive-garden-6

Najbliži susjed udaljen je 300 metara, a u mjestu Donje Raštane nalazi se dućan i kafić za izlete u civilizaciju. Tradicionalnu kamenu kućicu upotpunjava velika terasa s roštiljem na kojoj možete slušati tišinu i pripremati svoje obroke. U unutrašnjosti je veliki dnevni boravak, kuhinja, kupaonica i krevet na galeriji.

olive-garden-2

Ako smo vas zainteresirali za jedan drugačiji oblik odmora, Olive Garden možete pronaći na njihovoj službenoj Facebook stranici.

olive-garden-4

olive-garden-1

Foto: Filip Brala