Home Zanimljivosti 5 jednostavnih frizura koje stignete napraviti i kada već kasnite

5 jednostavnih frizura koje stignete napraviti i kada već kasnite

SHARE
DAN je uvijek bolji kada ste zadovoljni svojom kosom.
No nema svatko ujutro vremena za namještanje frizure, a malo je onih kojima se zbog toga da ustajati ranije. Srećom, na Instagramu smo pronašli 5 jednostavnih, ali i jako efektnih frizura za koje vam treba manje od 10 minuta:
Spletena polu-punđica
Polu-podignuta kosa svezana u punđicu posljednjih je sezona jedna od najpopularnijih frizura. Učinite ju malo zanimljivijom tako da dio koji ćete svezati u punđu prvo spletete u pletenicu.
Zalizani rep
Kada nemate vremena za peglanje cijele kose, a želite izgledati elegantno, svežite ju u superzalizani konjski rep i ispeglajte samo dio ispod gumice.
Konjski rep na preklop
Podijelite kosu u tri podjednaka dijela. Srednji, odnosno stražnji dio lagano natapirajte i svežite gumicom u rep. Zatim prebacite jedan pa drugi do kose preko i ispod repa te ih svežite gumicom.
Polu-zalizana kosa
Zalizana kosa i “wet look” opet su in, a u danima kada se ne možete odlučiti želite li ju nositi raspuštenu ili svezanu, jednostavno zaližite gornji dio kose prema natrag, a vrhove ostavite netaknutima.
 
Mini pletenice
Raspuštena kosa izgledat će puno zanimljivije ako na njoj nasumično ispletete nekoliko tankih pletenica, a njima možete i uokviriti lice.