Home Šport Ljubušak ostvario uspjeh na prestižnom fitness natjecanju u Londonu

Ljubušak ostvario uspjeh na prestižnom fitness natjecanju u Londonu

SHARE

Ljubušak Josip Kolak zablistao je na velikom sajmu fitnessa i mode WBFF (WORLDS BEAUTY FITNESS & FASHION) održanom u Londonu u Areni O”.

Na svojem prvom natjecanju odmah je ostvario fantastičan rezultat i plasirao se među 10 najboljih natjecatelja. Natjecanje je trajalo dva dana, počelo je u petak, 25.kolovoza, dok je finale održano u subotu 26. kolovoza.

“Bili su natjecatelji iz cijelog svijeta. Od Kine, Koreje, Kanade, Brazila, Amerike itd. Ukupan broj natjecatelja je bio 250. Ja sam jedini natjecatelj sa Balkana ikada koji se natjecao kod njih pod hrvatskom zastavom.U mojoj kategoriji Fitness Model je bilo 40 natjecatelja, ja sam ostvario plasman u finale i top 10 na svijetu, gdje sam nagrađen medaljom. Iskreno sam sretan i zadovoljan ovim uspjehom s obzirom da sam prvi put izašao na takvo natjecanje, konkurencija je bila jaka, i puno iskusnija od mene jer su svi već imali plasmane od prije. Cilj za iduću godinu mi je osvojiti prvo mjesto i postati WBFF PRO”, rekao je Kolak za Radio Ljubuški.

Dojmove nakon sjajnog rezultata, podijelio je i na Facebook profilu te se zahvalio svima koji su ga podržavali.

“Sretan, uzbuđen i brutalno motiviran, to su samo neki od osjećaja sada…. Želim ovu medalju posvetiti dragom Bogu jer je on moja snaga, svojoj dragoj ženi i obitelji bez koje sigurno ne bi mogao, svojim prijateljima koji su iskrena podrška i svima vama koji ste me podržavali i navijali za mene! Da, ja ovo nisam radio samo za sebe jer vjerujete mi da jesam odustao bi kad je postalo teško, a pripreme su bile brutalno teške, ali u tim trenucima sam mislio na svoje najbliže i na sve vas koji ste mi podrška, ne mogu vas iznevjerit!”, napisao je Kolak.

Ispod pogledajte nekoliko fotografija i dojmova koje je Kolak zabilježio u Londonu