Home Društvo Najava: Besplatan tečaj engleskog jezika u Knjižnici Ljubuški

Najava: Besplatan tečaj engleskog jezika u Knjižnici Ljubuški

SHARE

Knjižnica Ljubuški organizira besplatan tečaj engleskog jezika koji će voditi profesorica Monika Bošnjak. Naime, uvrštavanjem predmeta Engleski jezik u Nastavni plan i program devetogodišnjeg obrazovanja nastala je potreba za blagovremenim pripremanjem učenika za taj predmet.

Cilj tečaja engleskog jezika u Knjižnici Ljubuški je upoznavanje učenika s literarnim tekstovima, običajima i kulturom engleskog govornog područja. Tečaj se temelji na suvremenim metodama nastave i odabirom raznovrsnog materijala, kako bi se učenicima približio engleski jezik kroz obradu bajki, igru, pjesmu, radni materijal prilagođen tom uzrastu te interesima ciljne skupine, a težište je na razvijanju komunikativnih vještina u kojima gramatika preuzima funkciju sredstva za komunikaciju, a ne kao što je po tradicionalnim načelima nastave gramatika predstavljala konačni cilj učenja, u kojoj su se vještine govora, razumijevanja i slušanja zapostavljale.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti u Knjižnici Ljubuški do 10. rujna 2017. godine svakim radnim danom od 7 do 19 sati ili pak putem facebook stranice Knjižnica Ljubuški te putem telefona 039/831-829.