Home Crna kronika Taman prispile: Ljubuški: Uhvaćen dok je zalijevao dvometarske stabljike indijske konoplje

Taman prispile: Ljubuški: Uhvaćen dok je zalijevao dvometarske stabljike indijske konoplje

SHARE

Policija u Ljubuškom uhvatila je muškarca u Klobuku dok je zalijevao osam stabljika indijske konoplje dužine preko dva metra.

”Policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a Županije Zapadnohercegovačke operativnim radom na terenu došli su do saznaja da se u mjestu Klobuk, općina Ljubuški nalazi nasad indijske konoplje, nakon čega se pristupilo pretrazi terena kojom je pronađeno osam stabljika koje svojim izgledom i mirisom asociraju na indijsku konoplju.

U četvrtak, 31. kolovoza 2017. godine u mjestu Klobuk, lokalitet Dabrnja, općina Ljubuški oko 18.30 sati policijski službenici Sektora kriminalističke policije lišili su slobode osobu A.R. (1978.) iz Klobuka, dok je zalijevao zelene stabljike koje svojim izgledom i mirisom asociraju na stabljike indijske konoplje.

Nakon lišenja slobode na licu mjesta izvršen je očevid od strane policijskih službenika Sektora kriminalističke policije MUP-a ŽZH i PU Ljubuški, a po završetku istog osam zelenih stabljika dužine preko dva metra, posječeno je i smješteno u prostorije MUP-a ŽZH.

Po lišenju slobode nad A.R. u prostorijama SKP MUP-a Ljubuški otvorena je kriminalistička obrada, a u idućem razdoblju bit će obavljena sva potrebita vještačenja izuzetih dokaza.

O svim poduzetim mjerama i radnjama izvješten je dežurni županijski tužitelj Županijskog tužiteljstva ŽZH u Širokom Brijegu, a po kompletiranju predmeta bit će dostavljeno odgovarajuće izvješće Tužiteljstvu”, priopćeno je iz Uprave policije MUP-a ŽZH.