Home Šport U Šibeniku zadovoljni što su za trenera doveli trenera iz Ljubuškog

U Šibeniku zadovoljni što su za trenera doveli trenera iz Ljubuškog

SHARE

U Rukometnom klubu Šibenik 2015 nedavno su za trenera uspjeli dovesti Ljubušaka Tonija Čolinu, a sada ističu koliko su zadovoljni.

Portal Šibenik IN objavio je poziv djeci da se upišu u šibenski klub, navodi se kako će s djecom raditi stručni treneri, također tu ističu Čolinu kao novo pojačanje te njegove uspjehe.

– S djecom rade stručno osposobljeni treneri sa završenom specijalizacijom za rukometnog trenera. Naime, klub je prije 10-ak dana angažirao trenera Tonija Čolinu koji iza sebe ima već sad velike trenerske uspjehe iako mu je samo 30 godina. Bio je pomoćni trener SEHA ligaša Izviđača iz Ljubuškog iz kojeg su ponikli brojni reprezentativci BIH i Hrvatske (Alilović, Buntić itd), vodio je mlađe uzraste u istom klubu i s njima redovito osvajao državna prvenstva BIH. Svoje znanje je stjecao u stručnom radu uz najbolje trenere Europe pa je tako više mjeseci radio s proslavljenim trenerom Veselinom Vujovićem, nakon toga stjecao nova trenerska znanja uz rad u Vespremu i PSG Pariz. Jedan je od trenera u rukometnom kampu Jasmina Mrkonje i u kampu Ratka Nikolića – kažu u klubu.

Sretni su što su Čolinu uspjeli angažirati: – Izuzetno smo zadovoljni što smo privukli ovog mladog trenera, a nadasve jako kvalitetnog čovjeka da nam se pridruži i pomogne u ostvarivanju naših zacrtanih ciljeva. A to je da kroz 3-4 godine oformimo sve generacije i da postanemo rukometno poznatiji na karti Hrvatske – naglasili su između ostalog u RK Šibenik.