Home Zanimljivosti VIDEO&FOTO: Bujanec oženio Karolinu Šego, porijeklom iz Hercegovine! Mamić i Bulić pjevali...

VIDEO&FOTO: Bujanec oženio Karolinu Šego, porijeklom iz Hercegovine! Mamić i Bulić pjevali ‘MOJA HERCEGOVINA’!

SHARE
Popularni urednik i voditelj Bujice, Velimir Bujanec, oženio se u petak u Vukovaru s odabranicom Karolinom Šego.

Vjenčani kum Bujici je bio Josip Klemm, a svadbi su prisustvovali i brojni drugi uzvanici iz javnog života.

Zdravko Mamić koji je nedavno propucan u svojoj Hercegovini, u inat dušmanima zapjevao je upravo jednu od najljepših pjesama posvećenu jednoj od najljepših hrvatskih regija “Moja Hercegovina”.

Na svadbi su bili i Gruđanin, pripadnici HVO-a, koji su u Vukovaru slavili vjenčanje prelijepe Vukovarke i poznatog voditelja.

Video: Grude.com

Među brojnim poznatim licima na svadbi u Dvorcu Principovac u Iloku bili su  ministar Goran Marić, Zlatko Hasanbegović, Ivo Banac, Željka Markić, Dario Kordić, Tihomir Dujmović, Hloverka Novak Srzić, Bruna Esih, Ćiro Blažević, Josip Radeljak Dikan, Mate Bulić, Marko Perković Thompson, Miroslav Škoro, generali Mijo Jelić, Stanko Baja Sopta, Ljubo Ćesić Rojs…

Zvijezda večeri, iako s ranjenom nogom bio je Zdravko Mamić.

Saborski zastupnik Stiv Culej na Facebook profilu podijelio fotografiju mladenaca

Bojnu Čavoglave u jednom su trenutku zapjevali Rojs, Bulić, Thompson, Dujmović, Dario Kordić, Hloverka, generali Jelić i Sopta.

Kad pogledamo tko je sve došao zaključujemo da je bilo više generala nego u Glavnom stožeru, više zastupnika nego na zasjedanju Sabora, više novinara nego na HRT-u.

Zaručnici na vodopadu Kravice

Bujancu je taj dan, osim zbog vjenčanja, bio poseban i iz drugog razloga – srušeno je ime Trga maršala Tita. Stoga ga je posebno obradovao poklon gospodina i gospođe Hasanbegović, koji su mu kao znak pažnje uručili ploču ‘Trg maršala Tita’. Mladoženju je to toliko razveselilo da je skočio na stol i digao ploču u zrak.

Slikovni rezultat za bujanec Trg maršala Tita