Home Crna kronika VIDEO Dječak iz Zenice: Nisam ništa jeo jučer ni prekjučer, otac mi...

VIDEO Dječak iz Zenice: Nisam ništa jeo jučer ni prekjučer, otac mi je umro, a mama teško bolesna

SHARE

DJEČAK ALEN iz Zenice u emisiji “Ispuni mi želju” na BiH televiziji Hayat rekao je plačući kako ništa nije jeo “prekjučer, jučer, a ni danas”.

“Držim se koliko mogu. Što ću vam reći, kako sam. Moja mama je bolesna, ima puno bolesti. Nije dobro. Najčešće leži, pije lijekove, puna vrećica joj je lijekova. Vjerujte mi, ne možemo kraj s krajem sastavit. Dobri ljudi, susjedi, nam pomognu. Tako preživljavamo. Primanja nemamo, brat povremeno nešto zaradi, kopa, ja pomažem tako da pomažem drugim ljudima pa mi nešto daju. U školi je dobro, petice, bila je sad jedna trojka, ali će se ispraviti”, rekao je u suzama.

Otac mu je umro prije 40 dana, a majka je teško bolesna. Upravo ona prijavila se u emisiju “ispuni mi želju”. “Život je težak, djeca su gladna a nema ko da im donese ni jedan hljeb. Imam to dvoje djece, nemam nikoga drugog,ne mogu gledat djecu kako su bolesni od gladi”, kazala je.

Pogledajte potresni video.

Društvenim medijima su se počele širiti informacije kako se radi o prevari te kako su netočne informacije da ovu obitelj nema tko financirati.

Pojavili su se navodi osoba koje su nudile posao Alenovom bratu, koje tvrde kako on nije htio raditi, kao i navodi osoba koje su htjele pronaći posao njegovoj majci, koja bi ih nakon toga blokirala na društvenim mrežama.