Home Društvo Ovaj video urnebesne degustacije morate vidjeti: Amerikanac naručio kutiju s hrvatskim slatkišima...

Ovaj video urnebesne degustacije morate vidjeti: Amerikanac naručio kutiju s hrvatskim slatkišima pa se skoro u njima udavio

SHARE

Poznati američki youtuber Joseph Anthonii je odlučio probati cijelu paletu slatkiša koji se proizvode u Hrvatskoj, te se tijekom degustacije naših čokolada, keksa, bombona snimao i davao urnebesne ocjene našim slatkišima, a video od skoro 20 minuta je objavljen prije nekoliko dana.

Slatkiši su mu specijalno poslani iz naše zemlje. U kutiji koju je dobio od sponzora, tvrtke Try treats, bilo je mnoštvo naših proizvoda, neki su ga očarali, a neki razočarali. No, ipak većina naših slastica je razvukla veliki osmjeh ovom vlogeru. Inače, nedavno osnovana tvrtka Try treats (kušaj slastice) počiva na ideji da iz bilo kojeg djela svijeta možeš preko interneta naručiti slatkiše iz bilo koje zemlje.

U jednom dijelu videa kada je probao jednu našu čokoladu naveo je da se sve zemlje mogu ‘sakriti’ iza te čokolade. No, zamjetili smo da mu iz Hrvatske nisu poslali jednu od naših najpoznatijih slastica, a to je Zvečevo Mikado čokolada s rižom, a koji je zapao u probleme prije više mjeseci. No, postoje i drugi naši proizvođači koji su spojili čokoladu s rižom.

Podsjetimo, u Hrvatskoj je prvi put u svijetu stvorena kombinacija čokolade i ekspandirane riže, a što su kasnije slijedili i svi veliki svjetski proizvođači slastica.

Pogledajte u videu što je probao mladi Joseph.