Home Društvo Uložite u znanje! Upišite svoje dijete u Helen Doron školu engleskog jezika...

Uložite u znanje! Upišite svoje dijete u Helen Doron školu engleskog jezika u Međugorju još sutra

SHARE

Ovih dana u prostorijama PC Mališić Tromeđa po prvi put počinje s radom Helen Doron Međugorje Learning Studio.

Helen Doron je globalna institucija sa preko 30 godina uspješnog podučavanja engleskog jezika djece i mladih.

Milijuni djece i mladih u 36 zemalja trenutno uče engleski jezik po Helen Doron metodi.

Osnovni principi Helen Doron metode su ponavljanje i pozitivno poticanje, što je temelj za prirodno i ubrzano usvajanje engleskog jezika. Nastava se izvodi u veselom okruženju, kroz zabavu i igru uz poticanje motoričkog, kognitivnog i emocionalnog razvoja djeteta. Materijali su pedagoški prilagođeni i prate razvoj djeteta, a neizostavno je i korištenje Internet aplikacija čime se izvođenje nastave prilagođava svjetskim trendovima u korištenju informatičke tehnologije u obrazovanju.

Helen Doron škola nudi programe već za djecu od 3 mjeseca, kao i za djecu vrtiće, osnovnoškolske dobi, te za tinejdžere.

U Learning studiju Helen Doron Međugorje trenutno se nude osnovni programi za djecu 3 – 10 godina. Nastavu će izvoditi mlada magistra engleskog i latinskog jezika, Nikolina Herceg, koja je uz svoju osnovnu naobrazbu pohađala i položila  posebnu obuku za Helen Doron učiteljicu.

Možete se prijaviti putem naše facebook stranice  Helen Doron Medjugorje (poslati poruku u inbox), na broj 063399799 (zvati iza 13 h) ili putem maila medjugorje@helendoron.com.

Prilikom prijave ostavljate nam podatke o djetetu (ime, prezime, datum rođenja) i broj na koji Vas možemo kontaktirati.

PRIJAVE TRAJU SUTRA DO 12h!