Home Društvo VIDEO: HT Eronet sponzorirao Baju Malog Knindžu i četničko orgijanje u Drvaru!?

VIDEO: HT Eronet sponzorirao Baju Malog Knindžu i četničko orgijanje u Drvaru!?

SHARE

Hrvatska Čista Stranka Prava Bosne i Hercegovine (HČSP BIH) najoštrije osuđuje sramotan čin HT Eroneta čiji se naslov nalazi na plakatu četničkog orgijanja održanog 24.8.2017. u Drvaru.

Možebitno je “hrvatski “operater i sponzor ovoga bala vampira na ozemlju većinski hrvatske županije. Uz ime HT Eronet se nalazi memorandum – Predsjednik Republike Srpske, te Radio Televizije RS-a.

Naime, toga nadnevka je održan “Šesti sabor srpske krajiške pjesme” na kojemu su nastupila “zvučna” imena srpske estrade, tipa: Baja Mali Knindža, Srpska tromeđa, Manjača, Srpska Krajina i ini trubači velikosrpstva.

“HČSP BIH je u nedostatku političke volje među oporbom koja vegetira jedina osudila prije nekoliko godina i obnovu kuće teroriste, ubojice trudnice, legalnog prijestolonasljednika i perjanice četnistva Gavrila Principa u Bosanskom Grahovu. Mi, čisti pravaši BIH, držimo kako ovo sramotno podavanje vladajuće stranke u HBŽ-u ugrožava sigurnost županije te same Republike Hrvatske. Dočim hrvatski povratnici u RS-u nemaju niti temeljna ljudska prava tipa obnove porušenih domova, električne energije, nastave na maternjem jeziku, dotle navedeni elementi, strateški partneri HDZ BIH neuvijeno govore i rade o “drugom poluvremenu” i revanšu za Oluju. Da stvar bude gora, općinske vlasti u Drvaru ne dozvoljavaju izgradnju katoličke crkve u ovoj općini” – ističe se u priopćenju HČSP-a BiH.

HČSP BIH smatra kako je nedavni sastanak Vučića, Dodika i načelnika triju općina u kojima Srbi tvore većinu i obećana novčana pomoć, zadiranje u Ustav iz Daytona i uvođenje “Načertanija” na mala vrata.

“Sve pod radnim nazivom ‘Zajednica srpskih opština’ u Hercegbosanskoj županiji, što se provlači po znanstvenim skupovima velikosrpstva od Chicaga do Beograda” – napominju u svom priopćenju HČSP i predsjednik stranke Tadija Ljubičić, ujedno kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BIH na sljedećim izborima.

 

sabor-velika08092017

Autor: Dnevno.ba