Home Crna kronika Obitelj u očaju: Miru iz Zagvozda traže već četiri dana

Obitelj u očaju: Miru iz Zagvozda traže već četiri dana

SHARE

Već četvrti dan traje potraga za muškarcem čiji je nestanak primijećen u četvrtak ujutro. Četrdeset petogodišnji Miro Mušura iz Zagvozda udaljio se iz svoje obiteljske kuće toga jutra i od tada mu se gubi svaki trag.

Miro je invalid, bez desne noge i nosi štake. Imao je na sebi smeđu majicu kratkih rukava, jaknu smeđe boje te smeđe hlače. Toga jutra posljednja ga je vidjela majka. Kada se ustala oko 7 sati Miro je bio vani, a kako je inače imao običaj prošetati u blizini kuće i do sela Mušure udaljenog petstotinjak metara mislila je da je to njegov uobičajeni izlazak. Vidjevši nakon četrdesetak minuta da ga nema pošla ga je tražiti zajedno s drugim sinom.

Potrazi su se odmah priključili i sumještani, ali potraga na žalost nije dala rezultata.

Nestanak su prijavili policiji koja se uključila u potragu zajedno sa vatrogascima i pripadnicima HGSS stanice Makarska i Imotski.

Širi teren oko kuće, a potom gotovo područje cijelog Zagvozda i okolnih mjesta “češljali” su pretražitelji i pripadnici HGSS-a kojima su u pomoć pristigli pripadnici HGSS-a iz Splita i Šibenika sa psima tragačima. Miri se doslovno gubi svaki trag, prenosi 24sata.hr.

Ni psi ne mogu pomoći jer dođu, kako su nam rekli iz HGSS do jedne točke nedaleko od kuće i ne idu dalje. Ne isključuje se mogućnost da je Mira netko sjeo u automobil, stoga obitelj i ovim putem moli za pomoć i bilo kakvu informaciju.

Svi oni koji nešto znaju o nestalom Miru mole se da jave na broj 112, mobitel 091 721 0201 ili najbližoj policijskoj postaji.