Home Šport FOTO: Još jedan uspjeh mladih rukometaša Izviđač Central osiguranja

FOTO: Još jedan uspjeh mladih rukometaša Izviđač Central osiguranja

SHARE

Mladi rukometaši Izviđač Central osiguranje, rukometaši rođeni 2000. godine i mlađi, osvojili su drugo mjesto na 2. Međunarodnom rukometnom turniru ”VIŠE OD IGRE”.
Ovog vikenda u Sarajevu je odigran 2. Međunarodni rukometni turnir za kadete, rukometaši rođeni 2000. godine i mlađi, na kojemu su sudjelovali mladi rukometaši Izviđača CO, Rukometne akademije Balić-Metličić, Celja, Metalurga, Partizana, Crvene Zvezde, Borca i Reprezentacije Kantona Sarajevo.

Momčadi su bile podijeljene u dvije skupine:
Skupina A
1. RK Izviđač
2. RK Partizan
3. RK Metalurg
4. Reprezentacije Kantona Sarajevo

Skupina B
1. RK Celje
2. RK Borac
3. RK Balić-Metličić
4. RK Crvena zvezda

Vise od igre 380Naši rukometaši po vodstvom Ivana Lovrića „Gige“ iIvana Kolak, pobjedama nad Prtizanom 20:19Reprezentacijom Kantona Sarajevo 31:18 i remijem s Metalurgom 18:18, osvojili prvo mjesto u skupini što im je omogućilo da se s pobjednikom druge skupine RK Celje bori za pobjednički pokal.

U neizvijenoj finalnoj utakmici rukometaši Izviđač CO su poklekni tek u završnici susreta i poraženi su rezultatom 19:16.

U borbi za 3. mjesto Borac je bio bolji od Partizana, Metalurg od Akdemije Balić-Metličić u borbi za 5. mjesto, dok je Reprezentacija Kantona Sarajevo osvojila sedmo mjesto pobijedivši Crvenu Zvezdu.

Osim momčadskog uspjeha i naš mladi rukometaš Milan Vukšić „Mića“ proglašen je za najboljeg igrača turnira.
Napomenimo da je naša mlada momčad nastupila bez svog ponajboljeg rukometaša Domogoja Alilovića.