Home Crna kronika Huligani zračnom puškom pucali po vrtićkom staklu

Huligani zračnom puškom pucali po vrtićkom staklu

SHARE

Nepoznati počinitelji sa zračnim puškama pucali su tijekom proteklog vikenda na vrtić Mali Mihovil na šibenskom Jamnjaku. Potvrdila je to ravnateljica Gorana Ban-Rakić za Šibenski portal.

Riječ je o nedavno otvorenom vrtiću, a ravnateljica se pita postaje li Jamnjak pojas Gaze jer se puca po objektu koji je namijenjen isključivo djeci.

– Odgajateljice su došle ujutro u 6.30 sati i zatekle su rupu na vratima. Prvo su mislile da je to netko kamenom razbio vrata. Međutim, rupa je bila mala i zaključili su da je netko zračnom puškom pucao po vratima – kaže ravnateljica koja se pita što bi bilo da su djeca bila u vrtiću.

Srećom, bio je vikend pa nije bilo ozlijeđenih.

– Osiguranje će nam pokriti štetu koja, doduše, nije velika. Moram još naglasiti kako se u dvorištu nalazi svega, od droge, šprica, boca… Pokušali smo s policijom dogovoriti da patroliraju pojačano, ali ni od toga nije bilo uspjeha. Čak i ja osobno dođem autom provjeriti kako bih našla te huligane, ali ih nisam nikad ulovila. Ali, još mi ne ide u glavu. Tu boravi sedamdesetak djece, a ti pucaš zračnom puškom. Ma jesi ti normalan – ogorčena je Ban-Rakić.

U policiji su potvrdili kako su tijekom su proteklog vikenda nepoznati vandali oštetili stakla ulaznih vrata na vrtiću te kako potraga za njima traje.