Home Društvo Počinje Treći BiH craft beer festival u Mostaru

Počinje Treći BiH craft beer festival u Mostaru

SHARE

U periodu 22. i 23. 09. (petak i subota) u OKC Abrašević Mostar održat će se treći po redu festival craft pive pod motom „Ima i može“. Treći BiH Beer Craft Festival okupit će sve ljubitelje craft piva, male proizvođače, kućne pivare i sve ostale radoznalce kako iz BiH tako i iz regije.

Craft Festival nudi poseban doživljaj cijelodnevnog uživanja u degustiranju piva, kao i prigodnom sadržaju koji najavljuju organizatori.

Ove godine svoje učešće uzet će craft pivare iz BiH, Crne Gore, Srbije i Hrvatske.

Festival oba dana počinje u 16:00 a završava u 24:00. Cjelodnevna festivalska karta je 12 KM, pri čemu je uključena kotizacija za čašu u iznosu od 4 KM i 5 KM za konzumaciju piva. Cijena karte za oba dana iznosi 18 KM, pri čemu je uključena konzumacija od 10 KM.

Nagradne igre, ocjenjivanje najboljeg štanda, posebni štandovi za hranu i kave, te glazbeni program s početkom u 19:00 dio su sadržaja ovogodišnjeg, po svemu sudeći najposjećenijeg, craft događaja na našim prostorima.

Treći BiH Craft Beer Festival osim zabavnog ima i edukativni karatker, pa su tako planirana predavanja tijekom festivalskog dana, kako bi se posjetitelji oci ali i izlagači mogli bolje upoznati sa tajnama proizvodnje ove, sve popularnije, vrste pive.