Home Društvo Ova djevojka je Dariju Šariću uvalila bananu

Ova djevojka je Dariju Šariću uvalila bananu

SHARE

Slomljeno srce ima razarajući uinak na cijeli organizam i ta je spoznaja malo koga mimoišla u životu. Čini se da su upravo takvi, ljubavni jadi, ako je suditi po tvrdnjama koje iznose neki domaći mediji, glavni razlog loše igre i nervoznog ponašanja šibenskog košarkaša Darija Šarića, od kojeg su na netom završenom Eurobasketu svi zaljubljenici u igru pod koševima očekivali puno više nego je uspio dati.

Kako, naime, piše tportal, Šarić se ne uspijeva sabrati od ljubavnih problema, nakon što je nedavno pukla njegova veza s dugogodišnjom djevojkom Karlom, s kojom je dijelio i život u SAD-u.

Podsjetimo, najšira javnost je lijepu studenticu ekonomije Karlu Pušeljić s Darijem uočila na košaraškom ogledu Zadra i Cibone u travnju, kad su u gledalištu sjedili s društvom, pričali, smijali se, komentirali događanja na parketu.

Na tadašnjim fotografijama sve je izgledalo idilično, a što se u međuvremenu ispriječilo atraktivnom paru koji je prohodao još 2012. godine, kad su se zaljubili u Vodicama, oni znaju najbolje.

Karlin profilu na Facebooku jedino otkriva da ima brojne prijateljice koje je rado zasipaju komplimentima na račun atraktivnog izgleda. Zajedničke fotografije sa Šarićem, koje svjedoče i mnoge lijepe trenutke iz zajedničkog života, nije zgodna Zagrepčanka izbrisala.