Home Zanimljivosti Lovely Bags iz Tomislavgrada: Male i velike torbe koje spajaju eleganciju i...

Lovely Bags iz Tomislavgrada: Male i velike torbe koje spajaju eleganciju i praktičnost

SHARE

Dizajnerica Marija Perić za početak ove jeseni priuštila nam je vrhunski modni užitak predstavivši dvadesetak novih modela ženskih torbica

Nova kampanja već na prvi pogled privlači pomalo sjetnim, toplim i zanosnim notama ženstvenog dizajna. Iz radionice Lovely Bags već godinama navikavaju nas na nosive i trendi torbice, no ove jeseni zaokružena je jedna zrela modna priča koja je spremna udovoljiti željama i najzahtjevnijih pripadnica ljepšeg spola.Prepoznatljiva estetika Lovelyja u ovoj sezoni nadopunjena je izuzetnom funkcionalnošću.

Kolorit je, uz klasičnu crnu i sivu, baziran na toplim jesenskim tonovima smeđe, bež, bordo, maslinaste i zagasitoplave boje, s blagim dozama blush roze, električnoplave te smaragdnozelene.

Torbice dolaze u paleti različitih veličina. Izrađene su od visokokvalitetneekokože s elementima od umjetnog krzna na pojedinim modelima. Malene torbice jednostavne ili upotpunjene efektnim kontrastima materijala, ruksaci u nekoliko varijanti, šarmantno neuredne mašne na basic torbicama i elegantne poslovne torbe koje ćete nositi cijelu godinu pozivaju da u hladnije dane zakoračite s Lovelyjevom torbom na ramenu.

Za svaku sezonu želim bolje, ljepše, posebnije, drugačije… to dugujem klijenticama kojih je svaki dan sve više i mislim da je ova kampanja najbolji primjer navedenog! izjavila je dizajnerica.

Kompletna kolekcija dostupna je u Lovely Bags Store u Zagrebu i Sarajevu, a početkom sljedećeg mjeseca svoja vrata otvara i Lovely Bags Store Beograd.

Torbice je moguće pronaći na još 25 adresa u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, o čemu se možete informirati na službenoj Facebook-stranici Lovely Bags.

dnevnik.hr