Home Zanimljivosti Smislio je “test pahulja” kojim na razgovoru za posao eliminira “cmizdrave radnike”...

Smislio je “test pahulja” kojim na razgovoru za posao eliminira “cmizdrave radnike” – biste li ga vi prošli?

SHARE

JEDNA američka kompanije predstavila je svoj “test pahulja” koji im pomaže da odmah eliminiraju sve preosjetljive, liberalne kandidate koji se lako uvrijede.

Test uključuje pitanja poput: “Što vama Amerika predstavlja?” te “Kad ste zadnji put plakali i zašto?”. Pitanjima se nastoji utvrditi stav ispitanika prema Americi, policiji i oružju.

Kyle Reyes, kreator testa, kaže da iz utrke za posao odmah otpadaju oni koji se ne ponose time što su Amerikanci, kao i oni koji ne podržavaju Drugi amandman koji se tiče nošenja oružja.

“Pahulje su ljudi koji će kukati i plakati, a u raspravu neće ulaziti s ničim osim stavom da su povlašteni. Ovim testom eliminiramo ljude koji nas zatrpavaju životopisima, a nemaju pojma čime se mi bavimo”, rekao je Reyes za Fox News.

Dodaje da je test jako učinkovit jer je čak 60 posto kandidata odustalo od posla u njegovoj marketinškoj agenciji kad su čuli za test.

Reyes nije stao samo na testu, snimio je i video u kojem puca i razgovara s ratnim veteranom prije nego što se okrene kameri i obrati “cmizdravim milenijalcima”.

“Vi ste mladi, vi ste glupi, vama su mozak isprali liberalni profesori koji vam nisu pričali o stvarnom svijetu, samo o sigurnim mjestima u podrumima vaših roditelja”, kaže on.

Dodaje da je njihov test postao jako popularan jer je ljudima dosta političke korektnosti. Kako kaže, kompanija koje bi htjele uključiti njegov test u proces testiranja kandidata je puno, no mnoge se boje reakcija.

Na pitanje boji li se tužbi, Reyes tvrdi da u njegovom testu nema diskriminacije, već je to samo jedna vrsta testa osobnosti.