Home Zanimljivosti LJUBAV JE NA SELU Marija o farmeru Zoranu: Nismo još spavali, što...

LJUBAV JE NA SELU Marija o farmeru Zoranu: Nismo još spavali, što ne znači da nećemo

SHARE

U BARANJI, kod farmera Danijela Koprivnjaka djevojke su morale oplijeviti vrt. ‘Danijel drugačije gleda Ninu i Vedranu, a drugačije mene. Misli da ja ništa ne znam raditi u vrtu. Ja sam crna ovca!’, komentirala je Rebecca nakon što je pomogla oplijeviti vrt te mu odmah naznačila da bi bilo u redu da joj nakon rada u vrtu opere noge budući da je bila bosa.

Nakon što je ostao sam s Vedranom, Danijel ju je upitao može li zamisliti da živi u Baranji. “Lijepa si cura, imaš lijepe oči i usnice, i kod mene si prošla!”, rekao joj je Danijel komentirajući da s njom najiskrenije razgovara.

Vinko je za to vrijeme svoje dame doveo na sajam na kojem se prodaje baš sve, od bika do naranče! Dame vuka samotnjaka bile su oduševljenje, ponajviše bikom. Nešto kasnije Mariji je kupio željeznog pijetla jer jako voli Đorđa Balaševića i njegovu pjesmu o pijetlu.

Predivan krajolik Baćinskih jezera budi more osjećaja, a u jednoj Kapitanovoj curi probudila se želja da učini nešto čega se oduvijek plašila. “Bojim se samo duboke vode, ne plitkoga, a sve zbog toga što sam jednom skliznula u Savu malo dublje i počela se gušiti, ali ovdje na jezeru strah sam, eto, pobijedila”, ponosno je kazala Ruža, koja je ponovno proplivala, a Sonja joj je najviše pomogla da se opusti.

Nakon što se Andre vratio s posla pridružio se damama u sunčanju, a onda ih je podučio i surfanju na dasci, što je cure razveselilo. Sonja se najbolje snašla iako je čak i Ruža odlučila pokušati bez obzira na strah od vode.

U Zagorju, kod farmerice Marine dogodila se prava rekonstrukcija Seljačke bune Matije Gubca! Vitezovi Zlatnog kaleža iz Stubice priredili su Marininim dečkima povratak u vrijeme kmetova i plemića, vrijeme bune koja je od zagorskih seljaka napravila vitezove. Dečki su bili obučeni u autentične odore iz tog vremena, iskusili su kako se tada živjelo, no naučili su se i boriti autentičnim oružjem iz tog vremena – bacali su koplja i bodeže, gađali lukom i strijelom te se mačevali! ‘Snašli su se dobro!’, komentirala je Marina, a oni su ostali bez teksta oduševljeni avanturom koju su doživjeli.

U istarskim maslinicima Zoranove djevojke okušale su se prvi put u poljoprivredi. “Jeste ikad radile u masliniku?”, upitao ih je Zoran. “Izgledam li ti ja kao osoba koja je bila u masliniku”‘, vratila mu je protupitanjem Marija, koja je pokazala dozu ljubomore kada je farmer na Evičinu glavu stavio maslinovu grančicu. Ipak, ubrzo zatim ostavio je Sanju i Evicu same u masliniku, a on je otišao s Marijom! “Nije lijepo tako se izdvojiti iz društva i nas pustiti da same radimo”, komentirala je Sanja te su se obje zaputile do Zorana i Marije, koji su pričali o tulumu koji im sprema. “Aha, opet ste se odvojili!’, kazala im je Evica. “Što ste vi došle, idi tamo i kopaj, ja ću se vratiti tamo! Ajmo, šu-šu!”, bila je bezobrazna Marija prema curama.

Braća Baranjci, Danijel i Zvonko odlučili su zaigrati nogomet sa svojim djevojkama, a Vedrana je zabila gol i osjećala se kao Messi. “Trebale smo biti grublje”, komentirale su poslije. “Cure su se jako dobro uživjele, neke bi čak mogle i odabrati nogometnu karijeru”, kazao je Zvonko. Na kraju je Danijelova ekipa pobijedila 3:0. “Malo su bolji bili i malo su igrali na prevaru jer je bio faul na meni i zadnji gol im nije trebao biti priznat!”, objasnio je Zvonko.

U masliniku u Istri djevojke su raspravljale zašto Marija odlazi nasamo sa Zoranom. “U čemu je problem cure? Zar ne znate što ljudi rade kada odu na samo?”, započela je Marija te dodala: “Nismo još spavali, ali to ne znači da nećemo!”, kazala im je, na što su Sanja i Evica zašutjele.

Hoće li se ostvariti Marijine želje, tko će se posvađati iz ljubomore i hoće li se među nekim kandidatima već dogoditi ljubav, ne propustite pogledati sutra od 20 sati na RTL-u u novoj epizodi ‘Ljubav je na selu’.