Home Gospodarstvo WizzAir objavio najveći natječaj za zapošljavanje u povijesti tvrtke: Traže 1.300 osoba...

WizzAir objavio najveći natječaj za zapošljavanje u povijesti tvrtke: Traže 1.300 osoba iz BiH, RH i Srbije

SHARE

Wizz Air, najveća low-cost aviokompanija u regiji srednje i istočne Europe, danas objavljuje početak najveće kampanje zapošljavanja u svojoj povijesti, nudeći mogućnost zapošljavanja širom svoje razgranate mreže.

Poslije 13 godina učvršćivanja liderske pozicije na tržištu srednje i istočne Europe, WIZZ otvara gotovo 1.300 novih, izravnih radnih mjesta u narednoj godini, zahvaljujući dolasku 21 novog aviona Airbus A320 i A321 do kraja 2018, kao i uključivanju u promet 11 potpuno novih aviona koji su već isporučeni ove godine, čime će tim WizzAira brojati više od 4.500 kolega do kraja 2018.

Ekspanzija aviokompanije i mogućnosti za zapošljavanje se time neće završiti, pošto WIZZ planira duplirati svoju flotu na više od 160 aviona do kraja 2024.

Ukupno će biti organizirano 400 izbora za pilotsko i kabinsko osoblje do kraja 2018. u više od 25 zemalja širom Europe, a sve sa željom da se privuku ambiciozne osobe sa strašću prema avijaciji, koje bi se pridružile njihovom profesionalnom timu.

Zainteresirani kandidati iz Srbije, Bosne i Hercegovine ili Crne Gore mogu sudjelovati na svim natječajima koji budu raspisani. Prema rasporedu održavanja natječaja, neće biti izbora u ovim zemljama u prvim mjesecima, ali se svi zainteresirani kandidati mogu već sada prijaviti na izbore na najbližim ponuđenim lokacijama ili ostaviti svoju prijavu za neki od sljedećih izbora koji bude organiziran u tim zemljama, piše Fena.