Home Crna kronika VIDEO: Novinarka Provjerenog oči u oči s pervertitom koji vreba školarke: “Ajd,...

VIDEO: Novinarka Provjerenog oči u oči s pervertitom koji vreba školarke: “Ajd, dođi. Primit ću te u krilo. Ajd, dobiješ 50 kunića”

SHARE

Snimajući reportažu u blizini srednje škole u Šibeniku, novinarka Provjerenog se našla u šokantnoj situaciji. Naime, prišao joj je stariji muškarac, koji ju je zamijenio za školarku i ponudio joj 50 kn da se ljubi s njim.

“Prolazila sam ovuda kada me je zaustavio stariji gospodin i ponudio mi da se prošetamo. Odbila sam. A nakon toga mi nudi 50 kuna da se prošetamo i nešto drugo radimo”, govori novinarka Ana Malbaša.

U šetnji, muškarac napominje da želi otići u skrivenu napuštenu kuću, mjesto koje nije lako vidljivo.

“Šta misliš da ću te ja pojest. Pa nisam vuk. Ja ne jeden nikoga niti grizem. Kako ti budeš prema meni, tako ću ja bit prema tebi. Ja mislim da sam fer i da nisam neki odvratan čovik. Ajd, dođi. Primit ću te u krilo. Ajd, dobiješ 50 kunića”, govori muškarac.

Unatoč opiranju novinarke i konstantnom poinavljanju da ju je strah, on ne odustaje. Njegov jedini strah je da ga netko ne bi uočio.

U razgovoru otkriva da se nedavno ljubio s djevojčicom iz osmog razreda, i za to joj je dao, tvrdi, 20 kuna. S tom istom djevojčicom imao je dogovor naći se sljedeći dan.

Na pitanje kako je povezan sa školom ispred koje su se sreli, rekao joj je: “Nemam veze s tehničkom školom. Ja tako svuda prođem. Idem ja skoro tamo do blizu Mandaline, u Crnicu do igrališta, do gimnazije ja šetam…”

Policijskoj postaji u Šibeniku je pokazan sav snimljeni materijal.

Za to vrijeme, ekipa Provjerenog je krenula u vlastitu potragu. Samo jedna od učenica ga je prepoznala i vidjela, ostale ne, kao ni ravnatelj. Iznenađen je saznanjima o navodnom susretu starijeg gospodina s učenicom osmog razreda.

“Naravno, ukoliko bi se nešto takvo pokazalo točnim da bi naša škola promtno reagirala”, govori Natko Duvnjak, ravnatelj Osnovne škole Jurja Dalmatinca.

Policija istražuje sve okolnosti opisanog događaja u ovoj osnovnoj školi, ali i onog koji se dogodio ispred srednje škole dok su naši novinari obavljali svoj zadatak.