Home Društvo Organizirani odlazak članova ‘Uvijek vjerni’ na utakmicu s Finskom u Rijeku

Organizirani odlazak članova ‘Uvijek vjerni’ na utakmicu s Finskom u Rijeku

SHARE

Udruga navijača Hrvatske nogometne reprezentacije  „Uvijek vjerni – Herceg Bosna“  organizira 6.10.2017 odlazak autobusom u Rijeku na utakmicu Hrvatska – Finska. Molimo sve zainteresirane članove da se jave povjerenicima u svojim gradovima. Broj mjesta je ograničen pa molimo da požurite s prijavama. Polazak je u ranim jutarnjim satima 6.10.2017 a povratak navečer poslije utakmice. Ruta vožnje je planirana autocestom. Po dolasku u Rijeku planiran je posjet centru grada i druženje s navijačima iz drugih gradova. Nakon toga odlazak na Rujevicu gdje ćemo biti smješteni na istočnoj tribini. Cijena prijevoza i ulaznica je 60 KM (prijevoz) + 100 kuna (ulaznica).

Prijave za utakmicu s Finskom zaprimamo najkasnije do ponedeljka 2.10.2017 do 12h, a broj mjesta je ograničen budući da putujemo autobusom, stoga javite nam se na vrijeme. Molimo članove i navijače da se jave svojim povjerenicima ili na stranicu uvijekvjerni.info te mail marketing@uvijekvjerni.info i  tel: 063 413 464.

Prijave za ulaznice za utakmicu i odlazak na gostovanje u Ukrajinu (Kijev) su do utorka 3.10., a za tu utakmicu ćemo prema potrebi također organizirati prijevoz.

Obavijest za članove koji idu u Rijeku na utakmicu u svom aranžmanu

Ukoliko nekome treba pomoć oko smještaja,informacija o okupljanju navijača ili za neku drugu informaciju, slobodno se javite na telefon: 098 919 34 00 – Damir

Veselimo se Vašem dolasku i očekujemo glasnu i primjerenu podršku našoj reprezentaciji, priopćeno je iz Udruge navijača „Uvijek vjerni – Herceg Bosna“.