Home Zanimljivosti Sjećate se Ive Pehar koja je pobijedila u ‘Masterchefu’? Evo gdje smo...

Sjećate se Ive Pehar koja je pobijedila u ‘Masterchefu’? Evo gdje smo je sreli, uspješna slastičarka daleko je dogurala

SHARE

Na otvorenju slastičarnice Time u Zagrebu sreli smo neka lica koja duže vremena nismo vidjeli, a među njima i Makaranku Iva Pehar, koje se svi pratitelji showa “Masterchef” sjećaju kao pobjednice treće sezone. Ivi je popularni tv format uistinu bio prava odskočna daska i u svijetu njezinog obožavanog slastičarstva samo je nastavila grabiti naprijed.

Iva se prošle godine iskazala i u kuhinji prestižnog Madiant Jumeriah resorta u Dubaiju.

“Upoznala sam izvršnog chefa u resortu, Dirka Steffena Haltenhofa, koji me je, čim je doznao da sam pobjednica MasterChefa, pozvao da mu se pridružim u kuhinji i osmislim desert! Upoznala sam cijeli tim i zajedno smo radili u kuhinji. Recept za desert osmislila sam večer prije i adrenalin je bio na vrhuncu!” – ispričala je tada dojmove preoduševljena Iva.

Iva je, s obzirom da je osoba koja uvijek “od slatkog zalogaja očekuju više”, došla dati podršku otvorenju nove slastičarske meke u Zagrebu, gdje se rade slastice po idejama Roberta Hromalića, koji je odlučio pokazati najbolje od svega što je naučio tijekom školovanja u Parizu i boravka u francuskim slastičarskim krugovima.