Home Šport AUDIO/FOTO: Rukometašice Izviđača lako protiv Mire iz Prijedora

AUDIO/FOTO: Rukometašice Izviđača lako protiv Mire iz Prijedora

SHARE

Rukometašice Izviđača Central osiguranja u drugom su kolu Premier lige zabilježile sigurnu i uvjerljivu pobjedu protiv Mire iz Prijedora 47:35 (27:16).

Početak susreta i nije obećavao laganu pobjedu domaćih rukometašica, u 3.minuti gošće su povele 0:2 i to je bilo gotovo sve što su mogle učiniti. U slijedećih šest-sedam minuta rukometašice Izviđača praktički su riješile utakmicu, serijom 10:1 u 9.minuti bilo je 10:3, a četiri minute kasnije 15:4. Matea Nosić, Marija Gudelj i Marija Boras pogađale su iz svih pozicija, a na vratima odlična je bila Marta Gudelj, pa je samo bilo pitanje vremena kad će domaće rukometašice popustiti. Serijom 4:1 Mira je uspjela privremeno „spustiti“ prednost Izviđača na osam golova, u 16.minuti bilo je 16:8, a na odmor se otišlo s jedanaest golova viška na strani Izviđača, 27:16. Kako se igralo u prvom poluvremenu govori podatak da je uz čak 43 postignuta gola bilo i puno obrana, Marta Gudelj imala je 12, a na drugoj strani Marija Gligorević je imala 10.

U prvih pet-šest minuta nastavka Izviđač CO je serijom 5:0 otišao na velikih plus 16, pa je samo trebalo odraditi susret do kraja gdje su gošće tek nešto smanjile veliku prednost domaćina.

U redovima Izviđača Matea Nosić sa 14 golova bila je najefikasnija na utakmici, Marija Gudelj i Marija Boras postigle su po 11, Dea Vuković 5, Mirjana Mišetić 4, Marta Gudelj je imala 12 obrana u prvom poluvremenu, a Blaženka Pandža 10 u drugom poluvremenu. Kod Mire Jelena Mutić postigla je 12 golova, Dragana Mutić 7, Božana Ćutković 6, a Duška Tintor i Tea Sladaković po 4, dok je Marija Gligorević imala 15 obrana.

Gradska športska dvorana. Gledatelja 150. Suci: Ivana i Tijana Martinović (Teslić). Delegat: Fuad Hadžić (Sarajevo).

Sedmerci: Izviđač CO 8(4), Mira 5(3)

Isključenja: Izviđač CO 8.minuta, Mira 8.minuta

IZVIĐAČ CO – MIRA 47:35 (27:16)

IZVIĐAČ CO: Marta Gudelj (12 obrana),Vuković 5,Vrdoljak 1,Marija Gudelj 11,Mišetić 4,A.Boras,Pavlović 1,Nosić 14,Prskalo,Pandža (10 obrana),M.Boras 11,Jelavić, Kraljević,Miloš,Bunoza. Trener: Maja Prusina Bošnjak.

MIRA: Pantoš,Pijević,Ćutković 6,Ganić 2,Suvajac,Tintor 4,D.Gligorević,Ćorić,Bilbija, D.Mutić 7,Sladaković 4,J.Mutić 12,Perišić,M.Gligorević (15 obrana). Trener: Ljubica Ivetić.

Poslušajte što je po završetku utakmice za Radio Ljubuški izjavila trenerica Izviđača Maja Prusina Bošnjak.

U fotogaleriji pogledajte nekoliko fotografija